Zoekt u Windows Mail?

U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat Windows Mail niet in Windows 7 is opgenomen. U kunt e-mailberichten lezen en verzenden door een e-mailprogramma van een ander bedrijf te installeren of door Windows Live-programma's en online services voor uw computer gebruiken die samenwerken. En, ze zijn gratis!

Verbinding maken wanneer u wilt

U kunt het programma Windows Live Mail gebruiken om e-mailaccounts, agenda's, contactpersonen en meer te beheren. Windows Live Mail is mogelijk al op uw computer geïnstalleerd. Als u wilt weten of het programma al is geïnstalleerd, klikt u op de knop Start , typt u Windows Live Mail en kijkt u of het programma in de lijst met resultaten wordt weergegeven. Als het programma niet wordt weergegeven, kunt u Windows Live Mail downloaden en installeren. Het programma is gratis en is een onderdeel van Windows Live Essentials.

Dit zijn slechts een paar taken die u met Windows Live Mail kunt uitvoeren:

·                 Lees alle belangrijke berichten die u in Outlook Express 6 en Windows Mail hebt ontvangen in Windows Live Mail en sla berichten op uw computer op, zodat u altijd een back-up hebt.

·                 Gebruik één programma om al uw e-mailaccounts te beheren, zoals Hotmail, Gmail, Yahoo! Mail Plus en meer.

Windows Live Mail maakt het makkelijker om uw berichten te controleren van populaire e-mailservices, zoals Gmail en Yahoo! Mail Plus.

·                 Lees en beantwoord e-mailberichten, zelfs als u offline bent. Synchroniseer vervolgens uw accounts, de volgende keer dat u verbinding met internet maakt.

·                 Detecteer automatisch phishingberichten, blokkeer verdachte afzenders en filter de ongewenste e-mail voor al uw e-mailaccounts.

Als u uw Hotmail-account aan Windows Live Mail toevoegt, kunt u:

·                 Al uw Hotmail-berichten ophalen en geen advertenties.

·                 Vele foto's verzenden, zonder de postvakken van uw vrienden te vullen. Met een fotobericht worden miniaturen van uw foto's verzonden die de geadresseerden in uw e-mail kunnen gebruiken om foto's van hoge kwaliteit te bekijken en te downloaden van Windows Live.

Het is in Windows Live Mail eenvoudiger om foto's te verzenden.

·                 Kijk wanneer uw vrienden online zijn en chat met ze zonder uw postvak IN te verlaten.

Naar boven

Het web gebruiken

Als u Windows Live Hotmail gebruikt, zijn uw agenda's en taken altijd beschikbaar vanaf elke computer die verbinding met internet heeft en u hoeft niets te installeren.

Dit zijn slechts een paar taken die u met Hotmail kunt uitvoeren:

·                 Sla zoveel e-mailberichten op als u wilt. U krijgt 5 GB opslagruimte die automatisch groter wordt, als dat nodig is.

·                 Besteed minder tijd aan kopiëren en plakken. Gebruik snel toevoegen om naar kaarten, routebeschrijvingen, filmtijden en meer te zoeken en deze met één muisklik aan uw e-mailberichten toe te voegen.

Met snel toevoegen kunt u makkelijker de gewenste informatie vinden en toevoegen aan uw berichten.

·                 Meld u aan bij één website en lees al uw berichten. U kunt e-mail verzenden en ontvangen vanaf elke POP-e-mailaccount, zoals Gmail, Yahoo! Mail Plus, AOL en meer.

Naar boven

Ga voor meer informatie over Windows Live Mail en alle programma's in Windows Live Essentials naar de website Windows Live Essentials.

Terug naar overzicht

 

REVI-Computers

Bezoekadres zie contact      Voor de locatie klik HIER         

Alg.Voorwaarden
 Consumenten
              

Twitter

Linked-In

Facebook