Ook bij REVI-Computers de Ooievaarspas

Nu ook korting met Ooievaarspas mogelijk

Certificering ICTWaarborg voor REVI-Computers

Zo'n twee jaar geleden is REVI-Computers aangesloten bij ICTWaarborg. Voor de klanten van REVI-Computers betekent dit dat zij onder meer op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen. Nu twee jaar later is REVI-Computers weer genomineerd voor de publieksprijs bij ICTWaarborg. "Verder bieden wij als een van de eerste bedrijven in Den Haag de klant de mogelijkheid om met de Ooievaarspas korting te krijgen," aldus een enthousiaste Willem van der Geest van REVI-Computers. "Dat geldt alleen op de uur- en werkplaatstarieven. Deze actie doen we voorlopig in 2012. We denken met de klant mee en willen een statement maken. Zeker in deze tijd van recessie!"

WerkplaatsDoor klaas de Boer “Zuidwesterkrant”
Per 1 maart 2010 heeft REVI-Computers zich aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Dit biedt de klanten veel voordelen. Zo krijgen consumenten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten winkel noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

REVI-Computers is sinds 1 maart 2010 actief als leverancier van verschillende bekende merken. Daarbij is men vooral gespecialiseerd in het repareren van computers. REVI-Computers is nu 2 jaar lid en is blij dat er een brancheorganisatie is. De klanten kunnen nu hun keuze maken. Door aansluiting van REVI-Computers bij ICTWaarborg hebben klanten van het bedrijf nu de garantie dat zij in tijden van nood kunnen terugvallen op zekerheden die tot nu toe nog door niemand konden worden geboden.

 Logo ICT Waarborg

REVI-Computers doet voor particulieren alle reparaties en onderhoud aan bijna alle voorkomende computermerken. Daarnaast onderhoudt het bedrijf netwerken en worden netwerken aangelegd voor het midden- en kleinbedrijf. "Onze doelstelling is om onze klanten een zo‘n goed mogelijk product of dienst te verkopen," vervolgt Willem van der Geest. "Wat bij ons hoog in het vaandel staat is service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Ons sterkste punt is dat wij bij de klanten aan huis komen. Natuurlijk ontvangen wij onze klanten ook bij ons op onze locatie. Verder hebben wij een uitgebreide reparatieafdeling, waar de klant kan zien wat wij doen. Wij werken bijvoorbeeld met de testkaarten en server van Ultra-X de PHD-PCI kaart, waarmee wij de hardware uitgebreid kunnen testen. Verder verkopen wij nieuwe en tweedehands pc's en randapparatuur zoals printers, scanners, software, abonnementen voor GSM-toestellen en ook onderhoudscontracten.
Momenteel zijn wij leverancier van Terra computers, een goede pc tegen een redelijke prijs. Ook repareren wij laptops en worden defecte TFT-schermen vervangen. Wat wij niet op voorraad hebben, kan de volgende dag binnen zijn!"

 TERRA Computers   Systemen


Kortingsacties

Vanwege de ICTWaarborg certificering geeft REVI-Computers haar klanten van 15 maart t/m 31 maart een speciale kortingsactie op de uur- en werkplaatstarieven. Daarnaast worden in die periode kortingen op producten geboden.

 

Openingstijden

REVI-Computers is gevestigd aan de Koperwerf 28 (7e etage) K.705 te Den Haag-Zichtenburg. Tel. 070-3097327.
E-mail: info@revi-computers.nl Postbus 53152, 2505 AD Den Haag. Website: www.revi-computers.nl.
De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur; op zaterdag van 09.00-16.00 uur en op maan-, woens- en donderdagavond van 19.00-21.00 uur. 
 

Terug naar overzicht

 

REVI-Computers

Bezoekadres zie contact      Voor de locatie klik HIER         

Alg.Voorwaarden
 Consumenten
              

Twitter

Linked-In

Facebook