Beoordeling Microsoft

REVI-Computers positief beoordeeld door Microsoft

 Foto ZWN: R. Mulder
Tekst: Zuidwestnieuws

Op het kantoor van REVI-Computers hangt al geruime tijd een belangrijke brief aan de muur. Deze gewaardeerde partner van Microsoft kreeg in het kader van een landelijk onderzoek bezoek van ‘mystery shopper’.

Een medewerker van het onderzoeksbureau deed zich onaangekondigd voor als klant. De positieve uitslag van dit onderzoek door Microsoft staat beschreven in de brief die aan de muur hangt.

In zijn beoordeling lette de onderzoeker op integriteit en de kennis van zaken van de verkoper waar het producten van Microsoft betrof. In dit geval was dat een nieuwe pc inclusief software, een MS Office pakketje van 135 euro. Er werd onder andere gekeken of de verstrekte informatie juist en volledig was, maar vooral of de software van Microsoft in overeenstemming met de de geldende licentievoorwaarden werd aangeboden. De kwaliteit van het verkoopgesprek werd gunstig beoordeeld. En de verkoper van REVI-Computers voorzag de klant van de juiste informatie over diverse OEM versies en bood de software aan met de juiste licenties. “U en onze klanten zijn kennelijk bij u in goede handen. Wij hopen de samenwerking nog lang op deze manier voort te zetten”, luidde het eindoordeel.
Zowel Microsoft als REVI-Computers vinden het belangrijk dat er alleen legale licenties worden aangeboden omdat zij hun partners en klanten altijd de zekerheid willen geven dat zij met software werken waarvan zij de kwaliteit kunnen garanderen. “Mensen die in het verleden illegale software op hun pc hebben gekregen, komen nu telkens meer in de problemen, “aldus Willem van der Geest, directeur van REVI-Computers. “Bij onze klanten kan zoiets niet gebeuren omdat we met officiële en orginele software werken!”

“REVI-Computers levert naast het nieuwe besturingssysteem windows 8 en 10 ook nog Windows 7, omdat vooral oudere mensen daarom vragen,” vervolgt Willem van der Geest. “Alle door ons geleverde pc’s kunnen wij op maat bouwen. Daarnaast kan men bij ons terecht voor vrijwel alle zaken die met computers te maken hebben. Zoals printers, monitoren, toetsenborden, dvd-branders etcetera. En in de software Norton Intenet Security, McAfee en MS Office paketten. En in verband met een schoner milieu kunnen onze klanten bij ons ook oude pc’s inleveren. Onze klanten zijn tevreden over de producten die wij leveren en de service die wij geven!”

REVI-Computers is gevestigd aan de Volendamlaan 768, 2547 CM Den Haag (Bezoekadres).
Tel. kantoor 070-3097321. Tel. reparaties 070-3097327.

Openingstijden: maandag, woensdag en Vrijdag van 08.30-15.00 uur, dinsdag en dondardag 08:30 - 17:30 uur, zaterdag 08:30 - 17:30 uur en op zondag 10:00 - 17:00 uur.
Telefonische bereikbaarheid 7dagen per week, maandag t/m zondag van 08:30 - 22:00 uur
E-mail: info@revi-computers.nl. Website: www.revi-computers.nl.

 

 

 

Terug naar overzicht

 

REVI-Computers

Bezoekadres zie contact      Voor de locatie klik HIER         

Alg.Voorwaarden
 Consumenten
              

Twitter

Linked-In

Facebook